Ajuntament de L'Hospitalet

Cinema i audiovisuals

RSS
 • Veure imatge de Taller de Video (nova finestra)
  del 7 de febrer al 7 de març, 18h
  Nivell iniciació
  Inici: 7 de febrer
  Durada : del 7 de febrer al 7 de març ( 5 sessions )
  Horari: els dimecres, de 18h a 20h
  Docent: Mon Fejóo

 • Veure imatge de Pel·lícula: Rosalie Blum de Julien Rappeneau (nova finestra)
  Dimarts, 20 de febrer
  Vicent Machot coneix la seva vida de memòria. La passa entre la seva perruqueria, el seu cosí, el seu gat i la seva mare, massa dominant. Però de vegades la vida ens sorprèn, fins i tot als més prudents... Es creua per casualitat amb Rosalie Blum, una dona misteriosa i solitària que està convençut d'haver vist abans.
 • Veure imatge de Dijous de cinema. El hijo de Jean de Philippe Lioret. En col·laboració amb el Centre Cultural Bellvitge (nova finestra)
  Dijous, 22 de febrer, 18 h
  Mathieu té 33 anys i viu amb la incògnita de no haver conegut al seu pare. La seva mare sempre li va dir que va ser fruit d'una aventura d'una nit. Un matí, al seu apartament de París, rep una trucada des de Canadà, d'un desconegut que diu ser amic del seu pare i li informa que aquest ha mort, i que li vol enviar el que li ha deixat en herència: un quadre. Mogut per la curiositat, decideix viatjar a Mont-real.
  Dijous, 22 de febrer, a les 18 h
 • Veure imatge de Els superherois (nova finestra)
  Dijous, 22 de febrer, 18h
  Acompanya a Sam, el protagonista, en la seva lluita contra el superbrivall Oscar i els seus malvats robots que volen destruir la metròpoli.
 • Veure imatge de Cinema Negre: Trumbo. La lista negra de Hollywood (2015), de Jay Roach (nova finestra)
  Divendres, 23 de febrer, 18h
  Als anys 40, Dalton Trumbo, el guionista millor pagat de Hollywood i afiliat al partit comunista, disfruta dels seus èxits. Però llavors comença la cacera de bruixes: la Comissió d’Activitats Antiamericanes inicia una campanya anticomunista. Trumbo, un dels anomenats “10 de Hollywood”, entra a la llista negra per les seves idees polítiques i li prohibeixen treballar. Biòpic del famós guionista que va haver d’escriure amb pseudònim després de ser acusat de comunista.
 • Veure imatge de Cinema al barri en català: La familia Bélier d' Eric Lartigau (nova finestra)
  Divendres, 23 de febrer, a les 18:30 h.
  En la peculiar família Bélier, tots són sords menys la Paula, que té 16 anys. Ella és indispensable per al seu pares en el dia a dia, sobretot en l'explotació de la granja familiar. Animada pel seu professor de música que ha descobert en ella un sorprenent do per al cant, la noia decideix preparar la prova per a un concurs de ràdio nacional. Una elecció vital que podria significar allunyar-se de la seva família i un pas inevitable cap a l'edat adulta. ¿Podran els Bélier sobreviure sense qui ha estat sempre els seus llavis i les seves orelles ... o triomfarà l'esperit d'una família que faria qualsevol cosa per seguir unida?
 • Veure imatge de Cinema familiar: Tadeo Jones 2: El secreto del rey Midas (nova finestra)
  Dissabte, 24 de febrer, 11 h
  Cada últim dissabte de mes projectem a la secció infantil una de les últimes pel•lícules, de caire familiar, que hem incorporat al fons de la biblioteca.
   
  Aquest mes, l'escollida ha sigut: Tadeo Jones 2: El secreto del rey Midas.
 • Veure imatge de Petits tresors de butxaca (nova finestra)
  Diumenge, 25 de febrer, 12:00 h
  Cine-concert per a tota la família
  Vols gaudir d’una manera melòdica i creativa d’un conjunt de curtmetratges especialment seleccionats? Doncs aquest és el teu espectacle! Set projeccions per a tota la família acompanyades de música i veus en directe.
 • Veure imatge de Pel·licula: Cartas da guerra d'Ivo M. Ferreira (nova finestra)
  Dimarts, 27 de febrer
  1971. La vida d'Antonio Lobo Antunes es veu brutalment interrompuda quan l'exèrcit portuguès el recluta per a exercir de metge en una de les pitjors zones de la guerra colonial, l'est d'Angola. Allunyat de tot allò que estima, escriu nombroses cartes a la seva jove muller, immers en un ambient cada cop més violent.
 • Dimecres, 28 de febrer, 18 h
  Pel•lícules sobre artistes plàstics.
  La xerrada pretén donar a conèixer els mecanismes visuals, de producció i de narració interna que regulen les pel•lícules sobre artistes plàstics.
  Dimecres, 28 de febrer a les 18h.
 • Veure imatge de Cinema Negre: Buenas noches, y buena suerte (2005), de George Clooney (nova finestra)
  Divendres, 2 de març, 18h
  Ambientada el 1953, narra l’enfrontament real que, en defensa del periodisme independent, van mantenir el famós periodista i presentador de la CBS Edward R. Murrow i el seu productor Fred Fiendly contra el poderós senador anticomunista Joseph McCarthy, fet que determinà el final de la “cacera de bruixes”.
 • Veure imatge de Taller d’audiovisuals i narratives (nova finestra)
 • Veure imatge de Producció d'una idea, crea el teu vídeo (nova finestra)
  del 7 al 14 de març, de 18 a 20.30h
  Inscripcions obertes a partir del 14 de febrer
  Aprèn i experimenta totes les fases de producció d’un vídeo: construcció d’una idea, gravació i edició.
 • Veure imatge de Cinema Familiar: Mi vecino Totoro, de Hayao Miyazaki (nova finestra)
  Divendres, 9 de març, 18h
  Cicle “Folklore i llegendes d’altres països”
  Als anys 50, una família japonesa es trasllada al camp. Les dues filles, Satsuki i Mei, entaulen amistat amb Totoro, un esperit del bosc. El pare és un professor universitari que estimula la imaginació de les seves filles, explicant-los faules i històries màgiques
  sobre follets, fantasmes i esperits protectors de les llars, mentre la mare està ingressada a l’hospital.

   
 • Veure imatge de Cinema familiar. Tadeo Jones 2: el secret del Rei Midas de Enrique Gato i David Alonso (nova finestra)
  Divendres, 9 de març, 18 h
  Tadeo i el seu equip d'inseparables companys s'embarcaran en la cerca del collaret d'or del Rei Midas, participant en una divertida aventura a per evitar que el malvat Jack Rackham es faci amb la llegendària peça.
  Divendres, 9 de març, a les 18 h.
 • Veure imatge de Cinema: El último acto (2016),  dir. János Edelényi (nova finestra)
  Dimecres, 14 de març, 18:30h.
  El llegendari actor Sir Michael Gifford viu reclòs a la seva casa de camp. Des de fa anys pateix una malaltia degenerativa que intenta ocultar al públic. En un altre temps apassionat i faldiller, Gifford s'ha convertit en una persona intractable que es nega a acceptar la seva condició. La seva filla, Sophia, i la seva antiga amant i ara mestressa de claus, Milly, es desesperen buscant infermeres. Fins que apareix Dorottya, una jove cuidadora hongaresa, que secretament aspira a convertir-se en actriu. Tot i el temperament de Sir Michael i de la desconfiança de la seva família, l'amor que tots dos comparteixen per Shakespeare els ajudarà a afrontar un últim acte. (FILMAFFINITY)
 • Veure imatge de Cinema Familiar: El secreto del libro de Kells, de Tomm Moore i Nora Twomey (nova finestra)
  Divendres, 16 de març, 18h
  Cicle “Folklore i llegendes d’altres països”
  Brendan és un monjo de 12 anys que viu a la remota abadia fortificada de Kells, a la Irlanda del segle XI. Amb els altres germans ajuda a construir una muralla per resistir l’assetjament dels vikings. Una nova vida d’aventures es presenta quan coneix un famós mestre, que arriba de terres estrangeres, tenint cura d’un antic llibre màgic que està inacabat. Amb l’esperança d’acabar-lo, Brendan sortirà de l’abadia per primera vegada i s’internarà al perillós bosc, habitat per tot tipus de criatures.
 • Veure imatge de Club de Lectura de Novel.la Negra: Días contados, de Juan Madrid (nova finestra)
  Dimarts, 20 de març, 19h
  Antonio, un fotògraf ambiciós, fa feina a Malasaña: una guia del que va ser la movida de Madrid. Allà es relaciona amb Charo i Vanesa, dues joves ionquis i prostitutes, i amb els personatges que volten pel barri. Antonio és un fracassat en cerca de l'èxit. Si fotografia aquest món, farà un llibre genial... i en treurà molts diners. Una mirada a la realitat, en aquest cas del que no es veu, de l'ocult, narrada des del punt de vista dels explotats
 • Veure imatge de Cinema Familiar: Kirikú y la bruja, de Michel Ocelot, (nova finestra)
  Divendres, 23 de març, 18h
  Cicle “Folklore i llegendes d’altres països”
  En un llogarret africà assolat per la bruixa Karbam, que ha estès un malefi ci i que, segons explica, s’ha menjat als habitants del poblat, neix Kirikú. El valent nen decideix enfrontar-se a la bruixa per salvar la seva gent, però en lloc de la violència farà servir l’astúcia i el saber.
   
 • Veure imatge de Cinema al barri: La estación de las mujeres de Leena Yadav (nova finestra)
  Divendres, 23 de març, a les 18:30 h.
  En un petit poble de la regió nord-occidental de l'Índia viuen quatre dones atrapades per les velles tradicions ancestrals de l'entorn. No obstant això, fartes de la situació, les quatre dones s'uniran gràcies a la seva amistat i els seus desitjos de llibertat, enfrontant-se una societat hostil.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400