Ajuntament de L'Hospitalet

Dinamització local

RSS
 • Veure imatge de Comerç (nova finestra)
  Dimecres, 26 de setembre, 20:30 h
  Activitat realitzada dins del Pacte Local pel Comerç de L’Hospitalet
  Conferència amb l’objectiu de tractar com el sector del comerç s’està adaptant a les noves tecnologies, al comerç electrònic, al nou màrqueting digital i, a les noves formes de comunicació i difusió.
  Ponent: Anna Serrano Coll
  Entrada lliure
 • Signatura digitalVeure imatge de Signatura digital (nova finestra)
  Dimecres, 26 de setembre, 10 h
  Objectius: Introduir conceptes bàsics sobre la utilització del certificat digital, signatura electrònica i facturació electrònica. Eines i mecanismes per facilitar-ne la implantació. Mostrar avantatges d’emprar el certificat digital, la signatura i la facturació electrònica. Ensenyar a decidir com implantar-los.

  PLACES ESGOTADES
 • ComercialVeure imatge de Comercial (nova finestra)
  Divendres, 28 de setembre, 10 h
  Els objectius de la sessió són dotar d’eines, coneixements i habilitats per saber comercialitzar amb èxit una idea, producte o servei i que els participants coneguin les fases de venda i tècniques per ser més proactius i fer més bons tancaments.

  INSCRIPCIÓ EN LÍNIA
 • Veure imatge de Marca personal (nova finestra)
  de l'1 al 4 d'octubre, 10 h
  La primera sessió va dirigida a descobrir la teva marca personal i com transmetre-la en el món d’internet. A la segona sessió, els emprenedors podran conèixer moltes de les eines del món tecnològic que els envolten i que poden ser aplicables als seus negocis.

  INSCRIPCIONS EN LÍNIA
 • Veure imatge de ESS (nova finestra)
  Dimarts, 2 d'octubre, 10 h
  L’objectiu és presentar la metodologia del Canvas Business Model en el marc de l’economia social. Ja que el Canvas Business Model és una eina molt freqüent, és important poder-la explicar amb exemples d’organitzacions de l’economia social.

  INSCRIPCIÓ EN LÍNIA
 • Veure imatge de e-commerce (nova finestra)
  Dimarts, 2 d'octubre, 10 h
  Sessió dirigida a descobrir els millors canals de venda i les estratègies de màrqueting més adequades per vendre productes a través d'internet. S'atendran els casos pràctics dels assistents a la formació.

  PLACES ESGOTADES
 • Veure imatge de LH Gastro (nova finestra)
  del 8 d'octubre al 5 de desembre, 9 h
  Aquest programa té com a objectius millorar l’ocupabilitat dels i les professionals del sector, a través d’una formació especialitzada sobre noves tendències en l’àmbit de la gastronomia i dels serveis de restauració, i un procés d’acompanyament individual orientat a posar en contacte directe empreses que volen incorporar personal qualificat amb els participants del programa.

  INSCRIPCIÓ EN LÍNIA
 • Veure imatge de ESS (nova finestra)
  Dimarts, 9 d'octubre, 10 h
  L’objectiu és reflexionar sobre què vol dir la innovació, quins tipus d’innovació hi ha i quines són les condicions perquè es produeixi. S’exposaran diferents casos d’empreses socials que han aconseguit innovar i s’analitzaran amb detall les condicions per tal que una organització esdevingui innovadora.

  INSCRIPCIÓ EN LÍNIA
 • Veure imatge de Saló internacional del Caravaning (nova finestra)
  del 12 al 21 d'octubre
  al recinte firal de Gran Via
  Amb l'exposició de més de 500 caravanes i autocaravanes, el certamen, que donarà a conèixer les novetats de la temporada 2018-2019, crearà noves àrees per tal d'arribar a nous públics amb l'objectiu de consolidar la seva posició com a esdeveniment líder i com a millor plataforma d'aquest estil de vida que permet viatjar en llibertat i en contacte amb la natura.
 • Veure imatge de Fundación Telefónica (nova finestra)
  del 15 d'octubre al 4 de desembre
  Curs gratuït de 200 hores
  La Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic i Fundación Telefónica impulsen el curs BIG DATA Visualization – Formació digital per la millora de l’ocupabilitat, amb l’objectiu d’oferir un programa per a la professionalització de joves en el sector tecnològic.
  Aquesta és una ocasió única perquè adquireixis els coneixements necessaris per encetar una carrera professional en un sector de futur.

  INSCRIPCIONS AQUÍ
 • Veure imatge de ESS (nova finestra)
  Dimarts, 16 d'octubre, 10 h
  Els objectius seran plantejar les oportunitats de creació d’empreses socials en el si d’organitzacions del tercer sector, o per part d’emprenedors, i potenciar l'obertura de noves línies de negoci en el si d’organitzacions de l’economia social que ja disposen d'altres línies de negoci. La metodologia que s’utilitzarà serà la del prototipatge i del Lean Validation Board.

  INSCRIPCIÓ EN LÍNIA
 • Veure imatge de Taller per a pares i mares: Prevenció de ciberassetjament (nova finestra)
 • Veure imatge de Experimentem amb Instagram (nova finestra)
  Dilluns, 22 d'octubre, de 18 a 20 h
  Inscripcions obertes a partir de l'1 d’octubre
  Guanya seguidors i promociona la teva marca. Descobreix les estratègies per captar visualment futurs clients.

  Tens un negoci, projecte o marca online i vols treure tot el suc a las possibilitats que t’ofereix Instagram? Treu el màxim rendiment a Instagram i converteix-lo en el millor aparador per al teu projecte o marca.

  Amb el periodista de Catalunya Ràdio Albert Benet.
 • Veure imatge de Taller per a pares i mares: Prevenció de ciberassetjament (nova finestra)
 • Veure imatge de Jornada Fundació Santa Eulàlia (nova finestra)
  Dimarts, 30 d'octubre, 9-14h
  Jornada Qualitat i Calidesa en Atenció a la Dependència. Fer el bé i fer-ho bé
  La Fundació Santa Eulàlia torna a escollir els diferents espais de La Farga Congress per celebrar una de les seves jornades dedicades a professionals del sector que es dedica a la gent gran.
 • Veure imatge de Taller d'informàtica: Aprèn a fer servir l'editor d'imatges GIMP (nova finestra)
  Dimarts, 6 de novembre, 17:30 h
 • Veure imatge de Creativa Barcelona (nova finestra)
  del 8 al 11 de novembre, 10 a 18 h
  13a edició del Saló Creativa
  La Farga Centre d’Activitats acull el Saló Creativa (del 8 a l’11 de novembre), en una nova edició d’aquest certamen a les nostres instal·lacions, preparades per acollir en la seva totalitat aquest esdeveniment referent europeu del sector.
 • Veure imatge de Taller d'informàtica: Aprèn a fer servir l'editor d'imatges GIMP (nova finestra)
  Dimarts, 13 de novembre, 17:30 h
 • Veure imatge de VI Congrés del Tercer Sector Social (nova finestra)
  del 20 al 22 de novembre, 17:30-18:30h
  Desigualtats socials, solucions locals
  El VI Congrés del Tercer Sector Social se celebrarà a La Farga Congress el 20, 21 i 22 de novembre de 2018 sota el lema ‘Desigualtats socials, solucions locals’. Aquest VI Congrés suposarà un nou pas endavant per esdevenir un sector més fort, més compromès, més reconegut i més influent.
 • Veure imatge de Taller per a pares i mares: Instagram (nova finestra)
  Dimarts, 20 de novembre, 17:30 h
  Instagram és una xarxa social molt utilitzada actualment que permet pujar fotografies i vídeos posant efectes a les fotografies mitjançant una sèrie de filtres.
 • Veure imatge de Taller per a pares i mares: Whatsapp (nova finestra)
  Dimarts, 27 de novembre, 17:30 h
  Whatsapp ha estat una revolució en la comunicació entre persones i molta gent l'utilitza a diari.
 • Veure imatge de magic internacional (nova finestra)
  del 30 de novembre al 2 de desembre
  Màgic Internacional, Fira de Ciència, Misteri i Teràpies Complementàries més gran d’Europa se celebrarà a La Farga de L’Hospitalet el 30 de novembre i l’1 i 2 de desembre.
 • Veure imatge de exposolidos (nova finestra)
  del 12 al 14 de febrer, 9-18h
  EXPOSOLIDOS, certamen bienal, celebra la seva novena edició novament a La Farga de L’Hospitalet.

  El Saló de la Tecnologia i el Processament de Sòlids, és la principal fira del sud d’Europa especialitzada en la manipulació i processament de sòlids, materials a granel, pols secs, semi sòlids i separació de sòlids, líquids.

  La presència de les marques líders a EXPOSOLIDOS converteixen el Saló en el lloc idoni per analitzar i comparar solucions a les necessitats tecnològiques dels visitants.

  EXPOSOLIDOS compta amb el suport de les principals empreses europees del sector i dels agents sectorials.

  EXPOSOLIDOS és un esdeveniment pensat per fer negocis, networking i buscar solucions específiques a les necessitats de les empreses que maneguen sòlids, semi-sòlids i requereixen separar líquid-sòlid.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400