Ajuntament de L'Hospitalet

Arts plàstiques i visuals

RSS
 • Veure imatge de Marcel Juliana. Surfeit, a la Fundació Arranz-Bravo (nova finestra)
  del 26 d'abril al 24 de setembre
  Els dibuixos d’un jove artista de l’anomenada generació dels garrofistes
  La Fundació Arranz-Bravo presenta l’exposició de l’artista Marcel Juliana, una de les figures de la generació dels garrofistes, nascuda els anys noranta i formada durant els anys de la crisi. A través del dibuix, l’artista plasma el seu imaginari exultant i la seva sensibilitat incisiva, onírica i nostàlgica.
 • Veure imatge de Exposició d'escultures (nova finestra)
  del 7 de juny al 20 de juliol
  Aquesta exposició ens apropa a l’escultor Alfredo Sánchez, amb una mostra de les seves creacions. Autor compromès, amb el seu llenguatge, proper i directe, d’una gran expressivitat, converteix les seves propostes en un important vehicle de comunicació i de poesia que ens convida a reflexionar sobre els nostres comportaments individuals i col•lectius actuals.
 • Veure imatge de L'H Urban Experience  (nova finestra)
  del 9 de juny al 27 de juliol
  Festival Jove al Districte Cultural
  Aquest any s'afegeix a l'oferta d'estiu L'Hospitalet Urban Experience, un festival que es farà en diferents punts del Districte Cultural amb activitats com grafits, danses, skate i Eat Street, entre d'altres. 
 • Veure imatge de Exposició: Purament - Impurs (nova finestra)
  del 14 de juny al 26 d'agost
  Alumnat de la UB
  Comissariada per Carme Porta
  “Purament – Impurs” parla d’un art contaminat, impur, i que aposta per la imperfecció. Imperfecció perquè l’error és l’única cosa que ens fa humans i propers. Contaminat i impur perquè entenem que així és la nostra vida: sinònim d’aquella amalgama de vivències i materials que fa difícil la seva identificació. Tal és el sentiment que arrossega a l’ànima de l’artista a actuar.
 • Veure imatge de Exposició de Fotografia: Dual, de Xavier Vázquez Solano (nova finestra)
  del 25 de juny al 20 de juliol
  Dual: Que té o reuneix en sí dos caràcters o fenòmens diferents. Com els meus models i la seva capacitat de transformar-se, enfront de la meva càmera, en aquell que ni ells mateixos van arribar a imaginar que podien ser. El que jo sigui empàtic crec que ha estat l'eina perfecta per aconseguir-ho, sempre que ells confiïn i es deixin guiar cap a aquest futur que mereixen gaudir. Xavier Vazquez Solano (XVS)
 • Veure imatge de Artista (nova finestra)
  del 25 de juny al 20 de juliol
  Aquesta exposició de quadres a l’oli és el resum del meu camí com a artista autodidacta. M’agradaria que la gent gaudeixi mirant la meva obra i de pas donar-me a conèixer en el món de l’art.
 • Veure imatge de Cadàvers exquisits. Col·leccions en diàleg (nova finestra)
  del 28 de juny al 2 de setembre
  Els museus de Sant Boi i de l'Hospitalet han creat un pont de comunicació, creació i diàleg artístic per aquest estiu. Han tret la pols de les obres de les seves reserves, les han acarat i les han dotat d'un diàleg propi i comú. Com en el joc dels surrealistes, el resultat és tan inèdit com experimental.

  Inauguració dijous 28 a les 19.30 h.
 • Veure imatge de Contorno Urbano Gallery (nova finestra)
  del 5 al 31 de juliol
  Contorno Urbano Gallery és el nou espai expositiu que la Fundació Contorno Urbano inaugura avui a la Torrassa. Una galeria dedicada al món de l’art urbà i el grafiti. Per a aquesta primera exposició s’ha convidat a diversos artistes que en els últims anys han col•laborat amb la Fundació.
 • Veure imatge de Exposició: La mort, digna i il·lustrada (nova finestra)
  del 11 de juliol al 13 de setembre
  organitzada per l'Associació Dret a Morir Dignament
  El projecte “La mort, digna i il·lustrada” pretén canviar la imatge estereotipada i sovint repetitiva que tradicionalment ha servit per il·lustrar el tema de la mort. Amb aquest recull d'il·lustracions, volem contribuir a desmitificar i desembolcallar el concepte de la MORT. Creiem que aquest mot, a vegades tan amagat dins la nostra cultura, és tan important com la paraula VIDA..
 • Veure imatge de Exposició "La mort, digna i il·lustrada" (nova finestra)
  del 11 de juliol al 13 de setembre
  Del 11 de juliol fins el 13 de setembre (agost tancat).
 • Veure imatge de Premi de Pintura Internacional Guasch Coranty (nova finestra)
  del 12 de juliol al 19 d'agost
  El Centre d’Art Tecla Sala acull per cinquena vegada l’exposició del Premi de Pintura Internacional Guasch Coranty, que aplega 46 obres de 10 països, seleccionades entre 148 participants d’arreu del món. El guardó s’ha consolidat com un dels més importants de l’Estat per la dotació de recursos, la qualitat dels artistes que hi participen i pel seu jurat.

 • imatge fotogràfica paisatge: un camí rural al mig de conreus de vinyesVeure imatge de Exposició fotogràfica Caminito, de Sandra García Piñero. (nova finestra)
  del 18 de juliol al 20 de setembre
  Al Centre Cultural Collblanc – la Torrassa es pot visitar l’exposició de fotografies Caminito: un viatge fotogràfic a través del paisatge del nord d’Espanya. L'autora va fer 790 kilòmetres travessant Espanya a peu durant 33 dies consecutius. El resultat visual de fer el “Camino de Santiago francés” es plasma en aquesta exposició que tracta sobre la llibertat i l’autosuperació.
 • Veure imatge de Hybris Market, la fira del minotaure (nova finestra)
  Dissabte, 28 de juliol, 10 a 20 h
  L’Espai Hybris organitza un mercat de segona mà, artesanies i creacions de petit format i convida a tothom qui vulgui a posar una paradeta. Si teniu objectes de segona mà que ja no voleu, roba que ja no utilitzeu, o sou artesans/es o creadors i esteu interessats en participar, podeu escriure als organitzadors. El preu són 15€ i l’organització posa una taula, una cadira i una beguda fresqueta.
 • Veure imatge de Exposició de dibuixos i pintures: "Moments d'aigua", grup Moments d'Art. (nova finestra)
  del 13 al 27 de setembre
  “Moments d’aigua” pertany al grup Moments d’art, que per tercera vegada ens mostra els treballs realitzats durant el curs.

  Aquest any l’exposició l’hem anomenada “Moments d’aigua” perquè les tècniques utilitzades han estat aquarel·les i acrílics, amb les quals s’ha investigat i treballat des del món de l’aigua. També hem aprofundit en el dibuix i tot el que comporta el blanc i negre, amb les tècniques pertinents.
 • Veure imatge de Invoice. Jaume Pitarch, 2018 (nova finestra)
  del 27 de setembre al 4 de novembre
  Tecla Sala | Produccions
  Invoice és una instal•lació de vídeo on tres cantants interpreten una adaptació del cant gregorià O Virgo Splendens, substituint el text original per l’enumeració de les factures emeses durant el procés de realització de l’obra.
 • Veure imatge de Curs de fotografia digital per a tothom (nova finestra)
  del 4 d'octubre al 29 de novembre, de 19 a 21 h

  Curs teòric/pràctic adreçat a qui vulgui adquirir coneixements  bàsics de fotografia. Gràcies al control dels conceptes fonamentals aprendrem a treure el màxim profit de la nostra càmera mitjançant l'estudi de tots els seus paràmetres: diafragma, obturació, sensibilitat, profunditat de camp, flaix, ...
 • Veure imatge de Taller de joieria creativa (nova finestra)
  del 4 d'octubre al 15 de novembre, de 19.30 a 21.30 h
  El taller vol donar a  conèixer diferents tècniques de la joieria contemporània i , gràcies a elles, el desenvolupar la creativitat individual amb el metall com a mitja d’expressió. Va adreçat a persones d’ entre 16 i 70 anys amb ganes de crear objectes contemporanis i de passar-s’ho bé, amb ganes d’experimentar amb nous materials i de fer-se un complement del tot personalitzat. Una joia exclusiva i molt viscuda per cada participant.
 • Veure imatge de Taller de restauració i customització de mobles (nova finestra)
  del 8 d'octubre al 26 de novembre, de 19 a 21 h
  Per restaurar o customitzar un moble no cal tenir una gran habilitat manual ni cap talent ocult. En aquest taller aprendràs tot el que necessites, ja sigui aplicant les tècniques i materials tradicionals (estucs, anilines, goma laca, cera...) o les tècniques decoratives més de moda (chalk paint, decapé, decoupage, stencil...)
 • Veure imatge de Out.Side 2018 (nova finestra)
  del 20 d'octubre al 24 de novembre
  3ª edició del cicle de noves músiques als centres d'art
  Sota la coordinació de Luis Codero Pouzo, el cicle ofereix un programa de concerts experimentals en diversos centres d'art, entre ells: Arts Santa Mònica, Centre d'Art la Panera, Fàbrica de Creació Fabra i Coats (Barcelona), Lo Pati-Centre d'Art Terres de l'Ebre i el Centre d'Art Tecla Sala.

  El programa es va iniciar el passat mes de febrer a Barcelona i Amposta, respectivament, amb un concert monogràfic del compositor suís Beat Furrer. Els concerts de la temporada tardor-hivern s'inicien aquest Octubre al Centre d'Art Tecla Sala amb la col•laboració dels ZA! i els alumnes de l'EMMCA el duo Erica Wise i Lluïsa Espigolé entre d'altres.
 • Veure imatge de En Juego | Eugenio Ampudia (nova finestra)
  del 8 de novembre de 2018 al 2 de juny de 2019
  I tu què has fet per l’art?
  L’exposició «Eugenio Ampudia. I tu què has fet per l’art?» aplega un conjunt de vint-i-una obres multidisciplinàries realitzades entre el 1991 i el 2018 i una peça produïda especialment per a l’exposició, les quals, a partir de la utilització dels llenguatges habituals de la publicitat i dels mitjans de comunicació, ens traslladen a una ironia subtil i a associacions inesperades que sovint arriben a l’absurd.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400