Ajuntament de L'Hospitalet

Altres actes

RSS
 • Veure imatge de Espai d'intercanvi: Receptes de la meva iaia. (nova finestra)
  del 9 de gener al 30 de juny
  Dins del Projecte "De l'hort a la Biblioteca"
  Volem que coneguis els productes de proximitat i temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat i apropar-te a una vida i una dieta més saludable i natural aprofitant els recursos que tenim més a prop. Per això, hem creat un espai de trobada: Receptes de la meva Iaia.

 • Veure imatge de En marxa la campanya dels mercats "A l’abril cada paraula val per mil" (nova finestra)
  del 3 al 27 d'abril
  La nova campanya, durant el mes d'abril, vol difondre el català i promoure el comerç de proximitat.
  La campanya pren la forma d'un concurs i acabarà amb el sorteig d'un carro de compra ple a cada mercat. La participació popular es farà escollint mots catalans que es relacionen amb l’activitat comercial i que tenen una història al darrere que demostra la diversitat de la nostra cultura.

  Bases del joc
 • Veure imatge de Club del silenci. Un espai amable on el teu llibre i tu podreu estar tranquils. (nova finestra)
  del 9 d'abril al 11 de juny
  Tots els dilluns a les 17:30 h hem reservat un lloc especial per a tu a la Sala Infantil. Un espai amable on el teu llibre i tu podreu estar tranquils, nosaltres procurarem que hi hagi silenci. Gaudeix del teu moment i apunta’t al Club.
  Del 9 d'abril fins el 11 de juny.
 • Veure imatge de CNL (nova finestra)
  del 10 d'abril al 19 de juny, 18:30 h
  Una manera distesa de perdre la por a expressar-te en català.
 • cartel del 8º Recital poético musical Sant Jordi 2018. Hay el dibujo de un dragón leyendo poesiaVeure imatge de 8è Recital Poètic - Musical Sant Jordi 2018 (nova finestra)
  Dimecres, 25 d'abril, a les 18 h
  Des de la XIC volem engrescar-vos perquè assistiu -i hi participeu- al 8è Recital Poètic - Musical Sant Jordi 2018 que tindrà lloc, un any més, al Centre Cultural Collblanc – la Torrassa.
 • Veure imatge de Sessió informativa del programa Accelera el creixement (nova finestra)
  Divendres, 4 de maig, 9:30 h
  En aquesta sessió a Gornal Activa, responsables de PIMEC explicaran amb detall el progama i els seus objectius, i convidaran les empreses a presentar candidatura per entrar-hi.
  Cal recordar que la 7ª edició del programa Accelera el Creixement, impulsat per PIMEC i Diputació de Barcelona, ja s'apropa a la fase decisiva de selecció. Fins al 4 de juny les empreses de l’Hospitalet que s’hi vulguin acollir poden presentar candidatura. Es tracta d’un programa dirigit a pimes (de mínim 3 treballadors, 5 anys de vida i amb centre de decisió a la demarcació de Barcelona), que porta a terme un pla de creixement a la recerca d’objectius com l’augment de facturació i l’accés a nous mercats.
  Per presentar sol·licitud cal omplir el FORMULARI EN LÍNIA o dirigir-se a Gornal Activa, un dels Centres Locals de Suport a l’Empresa del programa. Les empreses paguen 500 euros + IVA, menys del 12% del cost real del programa.

  El formulari en línia cal enviar-lo a: acuatrecases@pimec.org
 • Veure imatge de Ciència al carrer. La ciència va de festa! (nova finestra)
  Diumenge, 13 de maig, d'11 a 14 h
  La Ciència va de Festa! té la intenció d’apropar la ciència de manera senzilla i divertida a un ampli tipus de públic, sobretot familiar. Es tracta d’aprofitar el cicle festiu dels barris per incloure activitats per a infants -i no tan infants- en què tothom pugui gaudir i aprendre divertint-se.
 • Veure imatge de Scrabble: El Quadern Gris (nova finestra)
  Dimecres, 30 de maig, 17:30 h
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400