Ajuntament de L'Hospitalet

Història i patrimoni

RSS
 • Veure imatge de L'Hospitalet: un indret, una història. Exposició permament (nova finestra)
  del 26 de març de 2014 al 31 de juliol de 2018
  Història coral en què s’ha volgut donar prioritat al territori i a les persones per sobre de les grans obres. És per això que en aquesta mostra no hi ha grans obres, però si l’explicació del perquè la ciutat és així.
 • Veure imatge de Un Museu també per als infants (nova finestra)
  del 24 d'abril de 2015 a l'1 de gener de 2018
  Presentació del treball d’adaptació de l’exposició permanent a partir de les propostes realitzades pels nens i nenes de primària de la ciutat, com ara la inclusió del textos i altres elements explicatius, un fulletó amb propostes didàctiques i altres sorpreses.
 • Veure imatge de El Llobregat. 1 Delta, 6 pobles. (nova finestra)
  del 14 de setembre al 26 de novembre
  Una exposició de síntesi històrica sobre sis aspectes de la interacció de les poblacions deltaiques amb el riu Llobregat.

  El riu Llobregat i el seu Delta han marcat les vides dels seus pobladors al llarg del temps. El Llobregat ha sigut font de vida i desenvolupament. Però també ha significat un obstacle i ha marcat la nostra història més trista amb les seves avingudes i riuades.
 • Veure imatge de Tallers i Activitats (nova finestra)
 • Veure imatge de Andy Warhol. L'artista (nova finestra)
  Diumenge, 19 de novembre, 11 h
  Tallers familiars
  Us proposem un taller en què explicarem la vida de l’artista nord-americà a partir d’un conte i aprofundirem en la seva obra a partir d’un memory i per acabar fent-vos una obra d’art amb la tècnica de la serigrafia.

  Places limitades, cal inscripció prèvia.
 • Veure imatge de Les llums que venien de Rússia: la passió catalana per la revolució soviètica (nova finestra)
  Dimarts, 21 de novembre, 19.30 h
  Commemoració del centenari de la Revolució Russa 1917-2017
  Conferència a càrrec d’en Ramon Breu. L’any 1917 la Revolució Russa va trasbalsar al món,  hom hi veia en ella un model a seguir per canviar les estructures socials i econòmiques, en pro d’una societat més justa. Coorganitzada pel Centre d'Estudis de L'Hospitalet.

 • Veure imatge de Poetes del Llobregat. Amb Miriam Cano, Mariano Martínez, Amadeo Rojo, Joana Romero i Laura Solé (nova finestra)
  Dijous, 23 de novembre, 19.30 h
  12è Festival Acròbates. Música i poesia a L’Hospitalet de Llobregat
  El riu Llobregat i el seu delta són protagonistes de l’exposició que es podrà veure al Museu de l’Hospitalet al llarg del mes de novembre, coincidint amb l’Acròbates. Amb aquesta excusa, el festival ha volgut reunir cinc poetes de diferents generacions que han viscut i han recorregut el riu en algun moment de la seva vida. El riu com a font de vida i desenvolupament, com a via d’inspiració o com a experiència diària. El riu com a teló de fons de cinc poètiques diferents.
 • Veure imatge de Guinovart. Temps de cartells. (nova finestra)
  del 12 de desembre de 2017 al 28 de gener de 2018
  Exposició commemorativa del10è aniversari de la seva mort, a mode de recorregut per l’univers cartellista de Guinovart. Recordant la seva última exposició, al Museu d’Història de Catalunya, donarà a conèixer l’importantíssim llegat de cartells que va fer, per a associacions, festes majors i per denunciar fets polítics, entre d’altres.

  Inauguració, dimarts 12 de desembre a les 19:30 h.
 • Veure imatge de Color, forma... i volum (nova finestra)
  des del 29 de setembre
  Renovació exposició permanent
  A les dinou taules renaixentistes i barroques presentades fins ara se sumen ara un conjunt d’onze elements arquitectònics i escultòrics provinents de l’església de Santa Eulàlia de Mèrida de l'Hospitalet, enderrocada  l’any 1936.
 • Veure imatge de Fills de la Flama. 10è aniversari (nova finestra)
  del 18 de novembre al 10 de desembre
  La colla de diables i tabalers de L'Hospitalet celebren 10 anys del seu naixement. Amb aquesta exposició volen compartir la seva trajectòria i donar a conèixer els objectes més significatius i infernals embolcallats amb retornadora percussió.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400