Ajuntament de L'Hospitalet

Espectacles

RSS
 • Veure imatge de Totem, de Cirque du Soleil (nova finestra)
  del 23 de març al 20 de maig
  Un viatge fascinant i acrobàtic als orígens de la humanitat
  Totem transporta a l’audiència a través d’un viatge a l’evolució humana, des de la seva forma original d’amfibi fins al seu desig últim de volar. Els personatges evolucionen sobre l’escenari i evoquen una tortuga gegant, símbol de l’origen per a moltes civilitzacions antigues.
 • Veure imatge de Clàssics a la Torrassa: Concert Veu, Clarinet i Piano (nova finestra)
  Divendres, 27 d'abril, a les 20 h
  A  l'Auditori la Torrassa gaudireu del Concert Veu, Clarinet i Piano que interpretaran Mireia Tarragó (soprano), Marc Reguant (clarinet) i Marina Pelfort (piano).

  “Amb aquest concert volem donar a conèixer el repertori escrit per veu, clarinet i piano. Es tracta d’un repertori que sovint passa desapercebut, ja que estem parlant d’una formació no massa habitual, però amb un color, un timbre i una textura molt especial, on la veu aporta la poesia, el clarinet el color i el piano la textura. En aquest concert ens volem centrar ens tres autors, fent així un recorregut també per tres períodes de la història de la música: Spohr, Classicisme; Schubert, Romanticisme; Cooke, Contemporani.”
 • Veure imatge de Teatre:  Nano Century Feynman (nova finestra)
  Divendres, 27 d'abril, a les 19 h
  Companyia Javier Villena i Jordi Díaz
  Us esperem al Centre Cultural Collblanc – la Torrassa a on la Companyia Javier Villena i Jordi Díaz  presenten Nano Century Feynman, dedicada a commemorar el centenari del naixement de Richard Feynman, “pare” de la nanotecnologia.

  Relata d’una manera lúdica i rigorosa les etapes de la vida de tan insigne com controvertit científic.
 • Veure imatge de Espectacle familiar: Queviures (nova finestra)
  Dissabte, 28 d'abril, 11:30h
  Benvinguts a la nostra botiga, on hi tenim paperines d’animació, cançons d’oferta, assortit variat de contes, diversió a pes, danses a 2x1 i jocs a granel!!!
 • Veure imatge de “O VAL DAS MOURAS” + “TUS VECINOS” (nova finestra)
  Divendres, 4 de maig, a les 20.30 h
  Us esperem a la sala d’actes del Centre Cultural Collblanc – la Torrassa a on podreu gaudir d’un concert benèfic en suport a l’entitat ASASF “Associació Animalistas Sin Fronteras”, en una campanya per aconseguir refugi per als animals que més ho necessiten.

 • Veure imatge de Moby Dick, amb Josep Maria Pou (nova finestra)
  Divendres, 4 de maig, 20.30 h
  El capità Ahab és un dels grans personatges de la literatura universal. Un ésser que evidencia l'obsessió humana que va més enllà de la raó, capaç de consumir la voluntat i eliminar qualsevol element bondadós de l'ànima.
 • Veure imatge de Espectacle:  PER TRETZE RAONS (nova finestra)
  Divendres, 4 de maig, 20h
  En Clay Jensen troba, quan arriba a casa, una misteriosa capsa dirigida a la seva atenció. La capsa conté set cintes de casset, tot fa pensar que les ha enviat la Hannah. una companya que es va suïci- dar un parell de setmanes abans. A poc a poc descobrirà les tretze raons per les quals ella ha decidit posar fi a la seva vida, tretze cares de casset que coincideixen amb les tretze persones que les han d’escoltar. Ell n’és una. En Clay confirmarà que res del que fem o deixem de fer és indiferent.
  Basada en el best seller de Jay Asher
 • Veure imatge de Mestre Fabra, caçador de paraules (nova finestra)
  Dissabte, 5 de maig, 11:30h
  La Carola viu en una casa plena de llibres que amaguen coses màgiques i inimaginables. Són del seu pare, que es diu Pompeu Fabra. El Mestre Fabra estima les paraules, les somia; les planta i les cull; les caça! S’ha proposat posar fil a l’agulla, fer neteja i ordenar-les com cal.
 • Veure imatge de TRÈVOL'H. Festival de MÀGIA de prop de L'Hospitalet (nova finestra)
  del 10 al 11 de maig

  GALES DE MÀGIA

  Mags de l’associació per al foment de la màgia Actitud W242 ens oferiran un pessic de la seva passió per aquest art. Un espectacle dissenyat i produït per l’ocasió, simplement un espectacle únic.

 • Veure imatge de Marta i Micó (nova finestra)
  Dijous, 10 de maig, 20h
  "Marta y Micó, la gente que yo quiero,
  sombreros para mi alma de poeta.

  Joaquín Sabina en Pájaro en mano."


  Marta i Micó, un duet de "música d'autor" , com els hi agrada definir-se, no deixen indiferent ningú. : han conmogut a Joaquin Sabina, que ha cantat amb ells en un tema de "Memoria del aire", el darrer disc del duet; han participat en homenatges a Joan Manuel Serrat,  i recentment han estat els músics convidats en un concert de Paco Ibañez
 • Veure imatge de Pocket Concert: Big Mama Montse & 30’s Band (nova finestra)
  Divendres, 11 de maig, a les 21 h
  Us esperem al Centre Cultural Collblanc – la Torrassa a on podreu gaudir del Pocket Concert BIG MAMA MONTSE & 30’s BAND .
 • Veure imatge de TRÈVOL'H. Festival de MÀGIA de prop de L'Hospitalet (nova finestra)
  Divendres, 11 de maig, a les 21 h

  ESPECTACLE

  “22 Segundos”

  Dels creadors de “22 centímetres” arriba “22 segundos” perquè el que és bo, si a més és curt, és doblement bo. No ens mal interpreteu, 22 segons és el temps que us caldrà per començar a il•lusionar-vos amb la màgia de prop d’aquests quatre rarets.
  Un mago en tu vida són quatre mags molt diferents entre ells que gaudeixen de la màgia i que només volen que vosaltres també en gaudiu. Un espectacle divertit, participatiu i apassionant en el qual viureu la màgia amb petits objectes i des de molt a prop.

 • Veure imatge de Coppèlia (nova finestra)
  Divendres, 11 de maig, 10.30 h
  Centre de dansa de catalunya
  En un poblet hongarès, l’entremaliada Svanilda, Frank el seu enamorat, una misteriosa dama que només es deixa entreveure per la finestra i el Dr. Coppèlius, un artesà d’autòmats, ens faran viure una divertida aventura sobre les bogeries que es poden arribar a fer per amor.
 • Veure imatge de Coppèlia. Centre de Dansa de Catalunya (nova finestra)
  del 12 de maig de 2018 al 13 de maig de 2019, 19 h
  En un poblet hongarès, l’entremaliada Svanilda, Frank el seu enamorat, una misteriosa dama que només es deixa entreveure per la finestra i el Dr. Coppèlius, un artesà d’autòmats, ens faran viure una divertida aventura sobre les bogeries que es poden arribar a fer per amor.
 • Veure imatge de TRÈVOL'H. Festival de MÀGIA de prop de L'Hospitalet (nova finestra)
  Dissabte, 12 de maig, a les 11 h

  TALLER DE MÀGIA EN FAMILIA

  Taller teòric pràctic en el que es presenten conceptes bàsics de la màgia, s’inicia en el maneig de les cartes i pretén assolir la capacitat d'executar una breu rutina de màgia en família.
  El taller es composa de la realització d’un petit espectacle, l’explicació dels efectes que el composen i la presentació d’un efecte per cada parella participant.
 • Veure imatge de TRÈVOL'H. Festival de MÀGIA de prop de L'Hospitalet. (nova finestra)
  Dissabte, 12 de maig, a les 21 h

  ESPECTACLE

  “Peresonal”

  En Pere surt dels 4 portals de la seva Solsona natal per degenerar amb el seu il•lusionisme d'autor còmic. Quan tenia 25 anys va deixar una feina fixa en una multinacional, per viure de la màgia i pagar autònoms, tres anys i mig després encara sobreviu. La seva mare espera impacient que fracassi per dir-li: "ja t'ho deia jo, carallot!"
  Al show Peresonal ens oferirà el seu format més íntim amb efectes premiats a escala nacional il•lusionisme d'autor a tocar dels ulls.

  Artista: Pere Rafart
 • Veure imatge de Ciència al carrer. La ciència va de festa! (nova finestra)
  Diumenge, 13 de maig, d'11 a 14 h
  La Ciència va de Festa! té la intenció d’apropar la ciència de manera senzilla i divertida a un ampli tipus de públic, sobretot familiar. Es tracta d’aprofitar el cicle festiu dels barris per incloure activitats per a infants -i no tan infants- en què tothom pugui gaudir i aprendre divertint-se.
 • Veure imatge de Festival de titelles: Issun Boshi (nova finestra)
  Dimarts, 15 de maig, 18h
  A càrrec de Rondallaire
  Hi havia una vegada una parella de camperols sense fills que, esperançats, cantaven: “volem un fill, encara que sigui petit, petitó...” El seu desig es va complir i va néixer Issun Bochi, “el que no és més alt que un polze”. Una versió d’un conte japonès, similar al Patufet català, que tracta de l’aventura de fer-se gran, espavilar-se i viure la vida amb valentia.


  Dimarts, 15 de maig, a les 18h.
 • Veure imatge de 35a Setmana de Cant Coral a L'Hospitalet (nova finestra)
  del 18 al 27 de maig
  Celebrar la 35a edició d'una activitat no passa cada dia. Amb vocació, amor i un alt grau de compromís, els organitzadors de la Setmana de Cant Coral treballen durant tot l'any per oferir 6 concerts de la màxima qualitat coral.
 • Veure imatge de Espectacle de titelles: Jardí de música i cristall, a càrrec de Marduix Titelles (nova finestra)
  Divendres, 18 de maig, 18h.
  Ànimes de fusta i paper: festival de titelles i objectes animats (del 5 al 31 de maig)
  Marduix Titelles presenta el seu espectacle ‘El Jardí de Música i Cristall’ dins la sèrie de muntatges en els que creua titelles i literatura. En aquesta proposta es parteix d’un conte d’aquest prolífic, premiat i reconegut escriptor de Vic, Pep Albanell, que tant ha destacat per la mestria de la seva literatura i del seu teatre per a joves.

  La història escrita per Joles Sennell -alter ego de Pep Albanell-, que interpreta el veterà titellaire Jordi Pujol, membre fundador de Marduix Titelles juntament amb Joana Miralta, conté monstres que necessiten aspirines i bicarbonat, mentre que les princeses són rondinaires. Una història que, no per això, deixa de ser un magnífic conte ple de màgia.

  Marduix és una companyia de titelles de les que han fet història a Catalunya. Fundada l’any 1976 per Joana Miralta i Jordi Pujol, han creat una munió d’espectacles que han girat per tot el món. Els títols més famosos són: El Mariner de Sant Pau, Tirant Lo Blanc, El garrofer de les Tres Taronges o Frederic, i tu què fas?
 • Veure imatge de Sortida al Gran Teatre del Liceu: Manon Lescaut, de Giacomo Puccini (nova finestra)
  Dijous, 14 de juny, 20:30h.
  LiceuBib: descobreix les òperes més literàries
  Passió, plaer i remordiment en una història sobre contradiccions i renúncies.

  Inspirada en la novel·la homònima de l’abbé Prévost, Puccini va obtenir amb Manon Lescaut el seu primer gran triomf. La història de l’ascensió i caiguda de la cortesana Manon va ser escrita amb una música arravatadora, fidel als principis del verisme i amb l’esquinçament precís en pàgines com la cèlebre ària «Sola, perduta, abbandonata» del quart acte.

Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400