Ajuntament de L'Hospitalet

Cinema

RSS
 • Veure imatge de Pel·lícula: El hilo invisible (Phantom thread) de Paul Thomas (nova finestra)
  Dimarts, 25 de setembre
  En el glamurós Londres dels anys 50, un cop acabada la guerra, el cèlebre modista Reynolds Woodcock i la seva germana Cyril són el centre de totes les mirades: vesteixen la reialesa, artistes de cinema, riques hereves, membres de l’alta societat, debutants i dames amb l’inconfusible estil de la Casa Woodcock.
 • Veure imatge de SpoilerLH x 4 (nova finestra)
  Dijous, 27 de setembre, 19.30 h
  Gran tarda de cinema amb la projecció de diferents curts
 • Veure imatge de Leo Da Vinci: Missió Mona Lisa (nova finestra)
  Dijous, 27 de setembre, 18h
  Leonardo Da Vinci  i els seus amics són joves aventurers  sempre inventant, descobrint i  desenvolupant idees molt avançades per a l'època en què vivien. En una de les seves aventures troben un fantàstic tresor. Però aviat s’adonaran que aquesta troballa els portarà mooolts maldecaps…Com se’n sortiran?
 • Veure imatge de Premios Cinephone (nova finestra)
  Dissabte, 29 de setembre, 18 h
  Festival internacional de curtmetratges rodats amb smartphones
  Cinephone és un festival d'àmbit internacional i temàtica lliure i que aposta per la democratització del cinema, recolzant la utilització del  smartphone com a mitjà alternatiu, perquè una idea de qualitat acabi a la pantalla amb uns mínims costos econòmics.
 • Veure imatge de Cinema: El viajante (2016), dir. Asghar Farhadi (nova finestra)
  Divendres, 5 d'octubre
  Emad i Rana han de deixar el seu pis al centre de Teheran a causa dels treballs que s'estan efectuant i que amenacen l'edifici. S'instal·len en un altre lloc, però un incident relacionat amb l'anterior inquilí canviarà dramàticament la vida de la jove parella. (FILMAFFINITY).
 • Veure imatge de Grand Prix a la muntanya dels invents (nova finestra)
  Dijous, 25 d'octubre, 18h
  Pel•lícula d’animació en stop-motion. Al cim d’una muntanya hi viu el mecànic de bicicletes i inventor Teodor amb els seus dos millors amics. Els tres construiran un cotxe de competició gegantí per fer front al campió mundial de Fórmula 1.
 • Veure imatge de Cinema al barri en català: Surt el sol a Edimburg de Dexter Fletcher (nova finestra)
 • Veure imatge de Cinema familiar: Jumanji: bienvenidos a la jungla (2017), dir. Jake Kasdan  (nova finestra)
  Divendres, 26 d'octubre, 17:30h.
  Quatre adolescents són absorbits per un videojoc, en què es converteixen en avatars de personatges arquetípics. Allà viuran múltiples aventures, alhora que busquen com sortir d'allà per tornar al seu món. (FILMAFFINITY)
 • Veure imatge de Cinema infantil (nova finestra)
  Dissabte, 27 d'octubre
  L'últim dissabte de mes fem cinema de caire familiar a la secció infantil de la biblioteca.
 • Veure imatge de Cinema Negre: Los amantes de la noche (1948), de Nicholas Ray (nova finestra)
  Divendres, 9 de novembre, 18h
  Cicle Els proscrits de la Gran Depressió
  El jove Bowie acaba d’escapar de la presó amb altres dos reclusos. A l’amagatall on es refugien hi viu Keechie, una jove que aviat se sent atreta per ell. Poc després d’atracar un banc amb els seus companys, pateix un accident de tràfic que complica la situació: un dels col•legues es dóna a la fuga després de disparar un policia que anava a socorre’ls. En el cotxe accidentat la policia troba la pistola de Bowie, que es veu obligat a empendre una fugida sense fi en companyia de Keechie.
 • Veure imatge de Cinema Negre: Bonnie & Clyde (1967), d'Arthur Penn (nova finestra)
  Divendres, 16 de novembre, 18h
  Cicle Els proscrits de la Gran Depressió
  A l’epoca de la Gran Depressió, una banda de joves delinqüents, encapçalats per la parella formada per Bonnie Parker i Clyde Barrow, recórre els Estats Units assaltant bancs, afavorint els humils i posant en ridícul les autoritats.
 • Veure imatge de El Meu Primer Festival (nova finestra)
  Diumenge, 18 de novembre
  Espectacle familiar
  El Meu Primer Festival és un festival internacional de cinema per a nens i nenes entre 2 i 12 anys que vol contribuir a la difusió d’un cinema plural i creatiu, tot oferint una mostra de creacions cinematogràfiques d’arreu del món i de tots els temps.
 • Veure imatge de Cinema Negre: Dillinger (1973), de John Milius (nova finestra)
  Divendres, 23 de novembre, 18h
  Cicle Els proscrits de la Gran Depressió
  El 1933, cinc agents de l’FBI són matats a trets. Melvin Purvis, un important membre de la agència, jura venjar-los i es dedica a perseguir, acarnissadament, al gàngster John Dillinger i a la seva banda...
 • Veure imatge de Club de Lectura de Novel.la Negra: Un diamante al rojo vivo, de Donald E. Westlake (nova finestra)
  Dimarts, 27 de novembre, 19h
  Una comèdia negra perfecta, en la que descobrirem a John Dortmunder, un dels personatges emblemàtics de Donald Westlake. El robatori del diamant Balabomo es converteix en un malson. Cada pla genial falla d’alguna manera i obliga al brillant (però malastruc) protagonista i a tota la banda a començar de nou. Acció, humor i una imaginació desbordant per als diàlegs, el crim i el ridícul inadvertit es donen la mà en aquesta obra mestra absoluta, de la que hi ha adaptació cinematogràfica.
 • Veure imatge de Cinema Negre: Enemigos públicos (2009), de Michael Mann (nova finestra)
  Divendres, 30 de novembre, 18h
  Cicle Els proscrits de la Gran Depressió
  Basada en l’obra de Brian Burrogh Public Enemies: America’s Greatest Crime Wave and the Birth of the FBI, 1933-34. Narra la història de Melvin Purvis, l’agent de l’FBI que als anys trenta va dirigir la cerca del legendari atracador de bancs John Dillinger i la seva banda.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400