Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Concert Bestiar Netlabel 

Vine a gaudir dels concerts de DECURS I UDOL
Veure imatge de Concert Bestiar Netlabel  (nova finestra)
Data: 14 de juliol de 2018
Hora: 20 h
Organitzadors: 
Unitat de Joventut
Lloc: Centre Cultural la Bòbila(Centre Cultural la Bòbila)
PL Bòbila 1  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Tarda de concert al terrat del Centre Cultural la Bòbila amb dues potents bandes, Decurs, una de les bandes més originals sorgides de l'escena barcelonina, i Udol, un duet que practica un rock contundent.

Decurs
Fa un quart de segle encara no existien i ja hi havia bandes a Washington tractant d’imitar-los. Però ells van per davant, i des de fa dotze anys transiten pels escenaris més combatius musicalment parlant, dinamitzant l’escena i retorçant la seva música segons els vingui en gana com a escultors bojos aconseguint la seva obra mestra. Decurs és una de les millors i més originals bandes que mai hagi sorgit de l’escena barcelonina i als seus directes encara van molt més enllà... són tota una experiència. Imprescindibles!

Udol
Duet de Caldes de Montbui que des de fa 5 anys s’han fet un nom dins els seguidors del rock contundent. La seva combinació de doom, sludge i stoner cantat en català i construït només amb guitarra i bateria els fa una banda única i molt especial, capaços d’aixecar murs sònics tant hipnòtics com captivadors. Desitjareu que mai no s’acabi...
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400