Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

APUNTA-T'HI: Taller d'educació positiva i hàbits saludables a Collblanc i La Florida

Adreçat a mares i pares amb filles i fills de 12 a 16 anys.
del 19 d'octubre al 24 de novembre
Hora: dijous, o divendres, 18h-19'30h
Duració aprox.:1 hora 30 minuts
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Organitzadors: 
Regidoria de Govern d'Educació
Els tallers seran 6 sessions que es podran fer o bé, dijous, o bé divendres.
L’Ajuntament de l’Hospitalet i el Departament d’Ensenyament volen impulsar tallers per a famílies sobre diferents àmbits de l’educació per a la salut en els centres educatius de la ciutat, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn (PEE), i dins de l’eix de famílies que es desenvolupa des de fa 10 anys a l’Hospitalet.

L’objectiu d’aquests tallers és implicar les famílies en la gestió i promoció d’estils de vida saludables. Aquestes actuacions estan emmarcades en el Programa de Cooperació Territorial Salut Escolar, finançant pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport.

Per tot això, des del Programa d’Acompanyament i Suport Educatiu a les Famílies (PAEF) i el Negociat de Salut Comunitària, amb la col•laboració de la Xarxa de Criança i Educació de la Ciutat (XCIE L’H), hem organitzat una sèrie de 5 Tallers sobre “Criança-Educació Positiva i Hàbits Saludables” adreçat a famílies amb fills/filles d’0-6 anys, de 6 a 12 anys, i de 12 a 16 anys.

Programa dels Tallers de La Florida i Collblanc: Seran 6 sessions que tindran lloc, o bé els dijous de 18h a 19'30h, o bé els divendres, de 18h a 19'30h.

Els tallers començaran la propera setmana, amb la primera sessió on es farà una presentació dels tallers.
  • Dijous, 19 d'octubre a l'ABS Collblanc
  • Divendres, 20 d'octubre a Biblioteca la Florida
Per a més informació us podeu posar en contacte amb el Programa d'Acompanyament i Suport Educatiu a les Famílies (PAEF) al telèfon: 93 403 67 05.

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400