Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Taller de targetes de paper en pop-up tridimensional

amb Alejandra Morales
Veure imatge de Taller de targetes de paper en pop-up tridimensional (nova finestra)
del 3 d'octubre al 28 de novembre
Duració aprox.:0 hores 0 minuts
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 20 €
Vols fer les teves pròpies targetes de Nadal, de felicitació o de regal? Vols fer aquestes targetes tan xules que quan les obres tenen vida propia? Doncs apuntat al nostre taller de targetes pop-up!

El pop-up juga amb les possibilitats que ofereix el paper per crear figures tridimensionals i dinàmiques mitjançant diferents tècniques de doblegat.

Dimarts de 19.00 – 21.30h
Dates: 03/10/17 – 28/11/2017
Màxim 15 alumnes
Preu del taller: 20€
Inscripcions a ccultural.labobila@l-h.cat o trucant al 93.403.26.50

En aquest taller ens acostarem al món del pop-up i del plegat del paper. Aprendrem tècniques que són senzilles i a l'abast de qualsevol amb ganes d'experimentar. Desenvoluparem la nostra creativitat a través dels plegats del paper per obtenir com resultat nostra primera targeta de pop-up.

Començarem amb combinacions de plegats més bàsiques per aprendre i realitzar després altres més complexes. Treballarem diferents dissenys: geomètrics, orgànics, nadalencs, etc.

EL TALLER
El taller constarà de dues parts, una primera part teòrica on coneixerem els materials i passos necessaris per realitzar els nostres POP-UP  (1 sessió)

I una segona part on portarem a la pràctica la tècnica explicada posant en pràctica la creativitat a través d'una sèrie d'exercicis plantejats. (8 sessions)

MATERIALS
Els materials i les eines necessàries per treballar en classe estan inclosos en el preu del taller. Podeu portar llibreta i llapis per prendre nota dels esbossos de les maquetes.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400