Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

La Farga acull la 12a edició del Saló Creativa

Veure imatge de La Farga acull la 12a edició del Saló Creativa (nova finestra)
del 9 al 12 de novembre
Tipus d'entrada: Pagament
Lloc: Recinte firal La Farga(Recinte firal La Farga)
C. Barcelona 2  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
La Farga Centre d’Activitats acull el Saló Creativa, el Saló de les manualitats i la creativitat, un esdeveniment referent europeu en el sector. Es donaran cita 100 expositors, dels quals 18 vénen per primera vegada; s’oferiran més de 600 hores de tallers de diferents nivells i tècniques; 10 exposicions d’artistes internacionals i nacionals; hi haurà un espai per a nens, totalment gratuït amb diverses activitats.

També hi haurà una nova àrea de bricolatge i una infinitat d’activitats participatives del món de la creació manual.

En època de crisi l’enginy creix i neixen també les oportunitats, s’aprèn a reutilitzar més i a donar un altre ús als objectes quotidians que ja no serveixen. El Saló Creativa ha estat protagonista en els últims 11 anys de l’explosió d’aquest enginy en l’àmbit de la creació manual, testimoni del talent d’aficionats i professionals d’aquest sector.

Per a aquesta edició a l’espai de tallers de CreativAcademy s’han convidat a blocaires de referència en el sector com Santa Pazienzia i talleristes reputats com Jardín Cósmico i De Todo un Poco que oferiran tallers amb diferents nivells, ensenyant tècniques de les últimes tendències.

Després del seu èxit a Madrid, CreaBrico by Handfie s’estrena també a L’Hospitalet amb tallers, concursos d’habilitats, sortejos i demostracions dedicades exclusivament al bricolatge.

També hi haurà la zona especial per a nens Creativa Kids, amb tallers i activitats diverses que de manera totalment gratuïta oferirà contínuament diversió als més petits de la casa.

Horaris:
Jueves, Viernes y Sábado de 10 h a 20 h
Domingo  de 10 h a 18 h

El preu d’entrada varia segons el dia. Les entrades es poden comprar a taquilla i també online. Consulteu les tarifes a la pàgina web de Creativa.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400