Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

El càncer de tu a tu

Ho organitza: IDIBELL i Servei de Salut de l'Ajuntament de L'Hospitalet
Data: 19 de setembre de 2018
Hora: 18 h
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
El càncer de tu a tu és una jornada de divulgació de la recerca i la tasca assistencial en càncer adreçada als pacients, a les associacions d’afectats i al públic en general.

Aquesta sessió, a més, donarà el tret de sortida d’un simposi internacional que vol compartir i difondre la tasca d’excel·lència d’un dels programes de recerca en càncer de l’IDIBELL, el programa Oncobell, que coordina el Dr. Ramon Salazar, cap de Servei d'Oncologia Mèdica de l’ICO i investigador de l'IDIBELL.

L'acte, que serà moderat pel comunicador científic Daniel Arbós, reunirà quatre taules rodones (Viure el càncer, compartir-lo; Apropa’t, acompanya; Implica’t, mobilitza’t; Actua, col·labora) ens les quals hi intervindran, entre d'altres, representants d'associacions i federacions (AECC, GEPAC, FECEC, Alba Pérez, Viladecans contra el càncer, AFALynch, DACMA) de l'Institut Català d'Oncologia, de Pallapupas, i també pacients i familiars d'afectats.

El càncer de tu a tu està organitzat per la Unitat de Comunicació i Cultura Científica de l'IDIBELL, el programa de recerca Oncobell i l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat, i forma part del cicle “Recerca i Salut, som a prop teu”. En són col·laboradors el Consell Consultiu de Pacients del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, el cicle Pessics de Ciència, Música en Vena i Agrofresc.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400