Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Setmana Santa de la Cofradía 15+1

Veure imatge de Setmana Santa de la Cofradía 15+1 (nova finestra)
del 28 de març al 5 d'abril
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: 
ACA COFRADIA 15 + 1
Un any més l’ACA Cofradía 15+1 organitza les processons de la Setmana Santa: entre el diumenge 29 de març, Diumenge de Rams, i el diumenge 5 d'abril, Diumenge de Resurrecció, els passos de la Setmana Santa ompliran de devoció i tradició popular els carrers de Pubilla Cases i la Florida.

Horaris i itineraris de les processons de la Setmana Santa de la Cofradía 15+1

Diumenge de Rams, 29 de març
BORRIQUITA
Sortida: 10.30 h - Entrada: 13 h

Plaça de la Bòbila, avinguda de Severo Ochoa, lateral de l'avinguda d'Isabel la Catòlica, plaça d'Eivissa, lateral de l'avinguda d'Isabel la Catòlica, carrer de les Aigües del Llobregat, carrer de Cervantes, plaça de l'Alzina, avinguda del Bosc i plaça de la Bòbila.

Diumenge de Rams, 29 de març
JESÚS CAPTIU
Sortida: 18 h - Entrada: 21 h

Carrer del Molí, carrer dels Naranjos, avinguda de Severo Ochoa, lateral de l'avinguda d'Isabel la Catòlica, plaça d'Eivissa, carrer de Vinaròs, carrer de la Mina, carrer de Rosa de Alejandría, carrer de Marcel·lí Esquius i carrer del Molí.

Divendres Sant, 3 d'abril
JESÚS NATZARÈ
Captura: 8 h - Sortida: 8.30 h - Entrada: 14.45 h

Plaça de la Bòbila, avinguda de Severo Ochoa, lateral de l'avinguda d'Isabel la Catòlica, placa d'Eivissa, avinguda del Masnou, carrer del Pedraforca, avinguda de Miraflores, plaça de la Mare de Déu del Pilar, avinguda de Josep Molins, Hospital General de L’Hospitalet, avinguda de Josep Molins, plaça de la Mare de Déu del Pilar, avinguda de Miraflores, carrer d'Amadeu Vives, carrer de Belchite, plaça de l'Alzina, avinguda del Bosc i plaça de la Bòbila.

Divendres Sant, 3 d'abril
LA NOSTRA SENYORA DELS DOLORS
Captura: 8 h - Sortida: 8.45 h - Entrada: 14.30 h

Plaça de la Bòbila, avinguda de Severo Ochoa, lateral de l'avinguda d'Isabel la Catòlica, plaça d'Eivissa, avinguda del Masnou, carrer del Pedraforca, avinguda de Miraflores, plaça de la Mare de Déu del Pilar, avinguda de Josep Molins, Hospital General de L’Hospitalet, avinguda de Josep Molins, plaça de la Mare de Déu del Pilar, avinguda de Miraflores, carrer d'Amadeu Vives, carrer de Belchite, plaça de l'Alzina, avinguda del Bosc i plaça de la Bòbila.

Divendres Sant, 3 d'abril
CRIST DE L’EXPIRACIÓ
Sortida: 20.30 h - Entrada: 00.30 h

Carrer del Molí, avinguda de l'Electricitat, carrer de la Hierbabuena, carrer dels Naranjos, avinguda de Severo Ochoa, lateral de l'avinguda d'Isabel la Catòlica, plaça d'Eivissa, carrer de Vinaròs, avinguda de Severo Ochoa, plaça de la Bòbila, carrer de la Maladeta, carrer de Rosa de Alejandría, carrer de Marcel·lí Esquius i carrer del Molí.

Dissabte Sant, 4 d'abril
SANT SEPULCRE
Sortida: 20 h - Entrada: 23 h

Plaça de la Bòbila, avinguda del Bosc, plaça de l'Alzina, avinguda del Bosc, carrer d'Ibèria, carrer d'El Empecinado, lateral de l'avinguda d'Isabel la Catòlica, plaça d'Eivissa, lateral de l'avinguda d'Isabel la Catòlica, avinguda de Severo Ochoa i plaça de la Bòbila.

Dissabte Sant, 4 d'abril
LA NOSTRA SENYORA DE LA SOLITUD
Sortida: 20.15 h - Entrada: 22.45 h

Plaça de la Bòbila, avinguda del Bosc, plaça de l'Alzina, avinguda del Bosc, carrer d'Ibèria, carrer d'El Empecinado, lateral de l'avinguda d'Isabel la Catòlica, plaça d'Eivissa, lateral de l'avinguda d'Isabel la Catòlica, avinguda de Severo Ochoa i plaça de la Bòbila.

Diumenge de Resurrecció, 5 d'abril
JESÚS RESSUCITAT
Sortida: 18 h - Entrada: 23.45 h

Plaça de la Bòbila, avinguda de Severo Ochoa, carrer de Marcel·lí Esquius, carrer del Molí, carrer dels Naranjos, avinguda de Severo Ochoa, lateral de l'avinguda d'Isabel la Catòlica, plaça d'Eivissa, carrer de Vinaròs, avinguda de Severo Ochoa i plaça de la Bòbila.

Diumenge de Resurrecció, 5 d'abril
LA NOSTRA SENYORA DELS REMEIS
Sortida: 18.15 h - Entrada: 24 h

Plaça de la Bòbila, avinguda de Severo Ochoa, carrer de Marcel·lí Esquius, carrer del Molí, carrer dels Naranjos, avinguda de Severo Ochoa, lateral de l'avinguda d'Isabel la Catòlica, plaça d'Eivissa, carrer de Vinaròs, avinguda de Severo Ochoa i plaça de la Bòbila.

Actes paral·lels

Dissabte, 28 de març
XVII FESTIVAL DE SAETES
19 h

Zona de vianants situada entre l'avinguda de Severo Ochoa i el carrer de Luarca.
Amb les actuacions d'Inés Soler, Luis Sánchez i Juan Manuel Caro
Aquesta activitat està organitzada per la Tertulia Flamenca de L'Hospitalet
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400