Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Festival Roselles 32

del 18 al 20 de juliol
Tipus d'entrada: Pagament
Lloc: L'Oncle Jack(L'Oncle Jack)
C. Roselles 32  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Concerts del Festival Roselles 32 amb bones propostes i en bona companyia, concerts de petit format i de proximitat. En aquesta ocasió amb La banda de Logan i Rubén Pozo i Lichis.

Dijous, 18 de juliol, 21 hores
La banda de Logan


Un concert-recital on no quedarà clar on comença la poesia i on acaba el rock. Melodies folk, rock, blues i country emmarcaran les lletres poètiques i urbanes d'aquests quatre fugitius ...

Jon Barrena, guitarra espanyola
Juanma Moreno, guitarra acústica
Christian Quesada, caixó flamenc
Amadeo Rojo, veu
Toni Albors, baix

Entrada lliure

Dissabte, 20 de juliol, 20 hores
Rúben Pozo i Lichis


Reconeguts per la crítica i amb el suport del públic, Rúben Pozo i Lichis compten amb un bagatge professional que avala dues carreres plenes d'èxits.

Rubén Pozo, fundador de Pereza, es va posar En marcha en 2015 i en 2017 llança Habrá que vivir. Lichis, poeta i veu de La Cabra Mecànica, va iniciar la carrera en solitari posant-se en Modo Avión en 2014. En 2018 ha girat per tot el país presentant l'últim LP Mariposas & Torneos de verano, que s’acaba d’editar en vinil.

Després de diverses col•laboracions, els dos artistes s'embarquen en un projecte que donarà molt a parlar en els pròxims mesos. Mesa para dos és el nom triat per al duo que ofereix al públic l'oportunitat d'escoltar i emocionar-se amb temes de tots dos músics i temes inèdits composts junts.

Amics i còmplices en l'escenari, Rubén i Lichis ofereixen un espectacle que delectarà a tots els que estimen el bon rock i la Música amb majúscules.

Preu: 12 euros
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400