Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Economia global. Reptes i certeses

del 9 al 23 de novembre
Tipus d'entrada: Pagament
Lloc: Aula de Drets Humans (c Josep Maria de Sagarra, 29)
Algunes dècades després de la ja famosa frase és l’economia, estúpid, la ciutadania segueix immersa en un món dominat per aquesta pretesa ciència. El problema, però és que l’actual ordre econòmic no respon als veritables interessos de la majoria de la ciutadania. En el curs proposat per l’Aula de Drets Humans es parlarà d’economia des de diferents punts de vista crítics amb l’odre econòmic actual.

En el curs participaran Miren Etxezarreta, catedràtica emèrita en Economia Aplicada a la Universitat Autònoma de Barcelona; Alberto Recio, professor d’Economia Aplicada a la Universitat Autònoma de Barcelona; Xavier Martí, professor d’Economia Mundial a la Universitat de Barcelona; Andreu Missé, director de la revista Alternativas Económicas, i Josep Lladó, professor d’Economia i Empresa a la Universitat Oberta de Catalunya.

La sessió inaugural, oberta al públic, tindrà lloc a l’Harmonia el 6 de novembre amb Anton Costas, autor del llibre El final del desconcierto. Un nuevo contrato social para que España funcione.

Preu: 30 euros (15 euros els aturats i socis de les entitats organitzadores)

Programa del curs
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400