Ajuntament de L'Hospitalet

Programa municipal per a la dona

Programa Municipal per a la Dona

Notícies

Agenda

 • Veure imatge de Amb ulls de dones (nova finestra)
  2 de març, 18:30 h
  Ho organitza: Tr3s Qu4rts x 5inc Qu4rts i Programa Municipal per a la Dona.  
  A mitjans dels anys 70 del segle XX, amb la dictadura franquista encara totalment activa, un grup de dones valentes reivindicaven a la nostra ciutat les consignes feministes que, malauradament s’han fet de nou necessàries al segle XXI per frenar la involució dels drets de les dones.

  Aquest documental recorda aquesta història, la història de dones compromeses política i socialment que des del 1976 es van involucrar en els moviments veïnals i polítics de la ciutat a través de les vocalies de dones, plataforma que van utilitzar per realitzar un profund treball de transformació social.
  .  
 • Veure imatge de III caminada popular (nova finestra)
  4 de març, 10.00 h
  Amb motiu de la commemoració del 8 de març. Dia Internacional de la Dona, l’Ajuntament de L’Hospitalet organitza la tercera caminada popular com a homenatge a totes les dones que s’han destacat en la reivindicació d’una societat més justa i menys discriminatòria, i com a recordatori de la necessitat de continuar treballant i fent camí amb aquests objectius .  
 • Veure imatge de salut i activitat fÝsica (nova finestra)
  del 18 de març al 17 de juny, 10:00 h
  En les últimes dècades, en les societats occidentals, les persones viuen cada vegada més anys. L'esperança de vida a Espanya es situa al voltant dels 80 anys d'edat, en els homes 79 i en les dones 85.
  Per viure’ls en salut i en les millors condicions possibles la pràctica d’un activitat física regular aporta uns beneficis indiscutibles, beneficis que van més enllà del millorament de l’estat físic i que tenen a veure en l’autoestima, l’autonomia i la salut emocional.
  .  
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400