Ajuntament de L'Hospitalet

Programa municipal per a la dona

Programa Municipal per a la Dona

Notícies

Veure imatge de Segovia (nova finestra)
17/05/2018
“Si no luchamos nosotras por acabar con el machismo, ¿quién lo va a hacer? En esta milenaria villa romana tenemos claro que no hay cabida para quienes no respetan a la otra mitad de la población”. Quien así habla es la alcaldesa de Segovia, Clara Luquero, la primera regidora de la ciudad en su larga historia y también la primera villa española que ha suscrito el compromiso nacido en el mismo corazón de la UE, en el Parlamento europeo, de erradicar de sus calles cualquier publicidad sexista. Segovia ha estampado su firma junto a capitales de renombre como París, Londres y Berlín. “Somos una ciudad pequeña, sí, pero el machismo está en todas partes y hay que luchar desde todos los frentes”, señala Luquero.

http://www.lavanguardia.com/vida/20180516/443610987006/segovia-publicidad-sexista-feminismo-parlamento-europeo.html

Agenda

 • Veure imatge de  Els horaris impossibles: mil maneres de viure el temps (nova finestra)
  Dimarts, 22 de maig, 18 h
  En aquesta taula rodona comptarem amb Fabian Mohedano que ens parlarà de la seva proposta "100 motius per a la reforma horària" . A més, Lores López ens parlarà de Dinamarca i el model escandinau. Comptarem amb diferents testimonis que ens explicaran les seves experiències en diferents llocs del món.
 • Veure imatge de Dones pintores (nova finestra)
  del 5 al 14 de juny, 16.30 h
  Quina és l’actitud correcta davant d’un quadre? Què busquem quan contemplem una obra d’art? Què ens pot ajudar a gaudir de l’art, sense necessitat de tenir uns coneixements exhaustius de la Història de l’Art?.

  Aquestes i altres preguntes les anirem desglossant, desmitificant, i contextualitzant per endinsar-nos en l’anàlisi de l’obra d’art sota dues visions: De manera objectiva, a través de la contemplació formal de l’obra. De manera subjectiva, a través de la contemplació de les nostres  emocions.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400