Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

15/03/2017
Consum responsable

“Molt més que una joguina. Un amic per sempre”, campanya municipal per a les responsabilitats amb els animals de companyia


Recomanacions per a l’adquisició, tinença responsable, obligacions i drets dels animals de companyia són els principals eixos de la campanyia
Veure imatge de  “Molt més que una joguina. Un amic per sempre”, campanya municipal per a les responsabilitats amb els animals de companyia (nova finestra)
La Unitat de Protecció dels Animals de la Regidoria de Sanitat i Salubritat Pública de l’Ajuntament de L’Hospitalet, amb la col•laboració de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), ha posat en marxa una campanya informativa amb el lema “Molt més que una joguina. Un amic per sempre”, amb què es pretén informar les persones que vulguin adquirir un animal de companyia sobre la responsabilitat que representa el benestar físic i psíquic de l’animal.

La campanya incideix en diversos aspectes: la reflexió prèvia a l’hora de triar un animal que s’adapti millor a l’estil de vida de cadascuna de les famílies; les opcions que tenen a l’hora d’adquirir l’animal; les recomanacions i  la tinença responsable; les obligacions per part dels propietaris, així com dels drets amb relació als animals de companyia, regulats per l’Ordenança de protecció, control i tinença d’animals a L’Hospitalet.

L’Ajuntament recull cada any centenars d’animals de companyia abandonats o perduts, arran d’irresponsabilitats o negligències dels seus propietaris. Una adquisició i tinença responsable són les principals eines per lluitar contra  l’abandonament de qualsevol animal.

Per a més informació, cal adreçar-se a la Unitat de Protecció dels Animals, al carrer del Cobalt, 57, o a l’adreça electrònica proteccioanimals@l-h.cat.

Últimes notícies

Veure imatge de  Granvia Sud celebra el seu 50è aniversari (nova finestra)
Veure imatge de  La Festa del Comerç treu al carrer prop de 400 establiments comercials i entitats de L’H (nova finestra)
Veure imatge de  Finalitzen les obres d’urbanització del carrer de Subur (nova finestra)
Veure imatge de  Planeta Formació i Universitats obre portes a L'H (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400