Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

08/11/2017
Benestar i família

S’amplia el servei de transport adaptat porta a porta per a persones amb problemes de mobilitat

Veure imatge de  S’amplia el servei de transport adaptat porta a porta per a persones amb problemes de mobilitat (nova finestra)
El servei passa a tenir quatre autobusos i serà utilitzat per 77 famílies, amb la possibilitat d’arribar fins a 100 

A partir del 15 de novembre,  s’amplia el servei municipal de transport porta a porta adaptat i assistit per a persones que presenten dificultats per utilitzar el transport públic ordinari. Aquest servei facilita el seu desplaçament diari a diferents centres ocupacionals situats a L’Hospitalet i a altres municipis de l’entorn, la qual cosa serveix per garantir la seva integració social.

El servei s’organitza en rutes i amb monitors d’acompanyament, com a prestació complementària, per tal d’oferir un transport adaptat al grau de necessitat i de suport dels usuaris. Actualment, es cobreix  amb dos autobusos i dona servei a 44 persones.

El proper 15 de novembre s’incrementarà la flota amb dos autobusos més i començarà a donar servei a 77 famílies, amb la possibilitat d’arribar fins a 100, que assisteixen a 11 centres ocupacionals de L’Hospitalet, Cornellà, Sant Just Desvern, Esplugues i Barcelona.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament busca incrementar la qualitat del servei de transport adaptat porta a porta, ja que el temps de trajecte que els usuaris passen dins de l’autobús serà més curt,  es podrà donar cobertura a les necessitats plantejades per totes les famílies i serà possible ampliar la prestació a nous usuaris.
Últimes notícies

Veure imatge de  S’obre a la ciutat una aula multisensorial per facilitar la integració d’alumnes amb necessitats educatives especials   (nova finestra)
Veure imatge de  Obres de millora al parc de les Planes   (nova finestra)
Veure imatge de  L’Ajuntament pren mesures davant l’avís preventiu d’episodi ambiental de contaminació atmosfèrica   (nova finestra)
Veure imatge de  L’Ajuntament estudia portar el programa d’auxiliars de conversa en anglès a l’Escola de Segona Oportunitat  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400