Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

08/11/2017
Benestar i família

S’amplia el servei de transport adaptat porta a porta per a persones amb problemes de mobilitat

Veure imatge de  S’amplia el servei de transport adaptat porta a porta per a persones amb problemes de mobilitat (nova finestra)
El servei passa a tenir quatre autobusos i serà utilitzat per 77 famílies, amb la possibilitat d’arribar fins a 100 

A partir del 15 de novembre,  s’amplia el servei municipal de transport porta a porta adaptat i assistit per a persones que presenten dificultats per utilitzar el transport públic ordinari. Aquest servei facilita el seu desplaçament diari a diferents centres ocupacionals situats a L’Hospitalet i a altres municipis de l’entorn, la qual cosa serveix per garantir la seva integració social.

El servei s’organitza en rutes i amb monitors d’acompanyament, com a prestació complementària, per tal d’oferir un transport adaptat al grau de necessitat i de suport dels usuaris. Actualment, es cobreix  amb dos autobusos i dona servei a 44 persones.

El proper 15 de novembre s’incrementarà la flota amb dos autobusos més i començarà a donar servei a 77 famílies, amb la possibilitat d’arribar fins a 100, que assisteixen a 11 centres ocupacionals de L’Hospitalet, Cornellà, Sant Just Desvern, Esplugues i Barcelona.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament busca incrementar la qualitat del servei de transport adaptat porta a porta, ja que el temps de trajecte que els usuaris passen dins de l’autobús serà més curt,  es podrà donar cobertura a les necessitats plantejades per totes les famílies i serà possible ampliar la prestació a nous usuaris.
Últimes notícies

Veure imatge de  Concentració en repulsa per la decissió de deixar en llibertat provisional a "la manada" (nova finestra)
Veure imatge de  Lliurats els premis del 14è Concurs L’H Joves Emprenedors i Emprenedores de Projectes Empresarials (nova finestra)
Veure imatge de  Tres biblioteques públiques de la ciutat milloren les seves instal·lacions   (nova finestra)
Veure imatge de  Torna l’activitat Taitxí al parc (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400