Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

08/11/2017
Benestar i família

S’amplia el servei de transport adaptat porta a porta per a persones amb problemes de mobilitat

Veure imatge de  S’amplia el servei de transport adaptat porta a porta per a persones amb problemes de mobilitat (nova finestra)
El servei passa a tenir quatre autobusos i serà utilitzat per 77 famílies, amb la possibilitat d’arribar fins a 100 

A partir del 15 de novembre,  s’amplia el servei municipal de transport porta a porta adaptat i assistit per a persones que presenten dificultats per utilitzar el transport públic ordinari. Aquest servei facilita el seu desplaçament diari a diferents centres ocupacionals situats a L’Hospitalet i a altres municipis de l’entorn, la qual cosa serveix per garantir la seva integració social.

El servei s’organitza en rutes i amb monitors d’acompanyament, com a prestació complementària, per tal d’oferir un transport adaptat al grau de necessitat i de suport dels usuaris. Actualment, es cobreix  amb dos autobusos i dona servei a 44 persones.

El proper 15 de novembre s’incrementarà la flota amb dos autobusos més i començarà a donar servei a 77 famílies, amb la possibilitat d’arribar fins a 100, que assisteixen a 11 centres ocupacionals de L’Hospitalet, Cornellà, Sant Just Desvern, Esplugues i Barcelona.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament busca incrementar la qualitat del servei de transport adaptat porta a porta, ja que el temps de trajecte que els usuaris passen dins de l’autobús serà més curt,  es podrà donar cobertura a les necessitats plantejades per totes les famílies i serà possible ampliar la prestació a nous usuaris.
Últimes notícies

Veure imatge de  L’IBI residencial es redueix en un 1,5% (nova finestra)
Veure imatge de  Obertes les inscripcions a un curs de noves tendències en gastronomia (nova finestra)
Veure imatge de  La Generalitat es compromet a accelerar les obres de les escoles Ernest Lluch i Paco Candel   (nova finestra)
Veure imatge de  L’FP a L’H estrena el cicle superior d’automatització i robòtica industrial i el cicle superior de condicionament físic   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400