Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

20/03/2017

La font de Santa Eulàlia va lluir de verd pel dia de Sant Patrici

Situada en la confluència dels carrers de Santa Eulàlia i d’Amadeu Torner,
Veure imatge de  La font de Santa Eulàlia va lluir de verd pel dia de Sant Patrici (nova finestra)
La font ornamental de la plaça de l’església de Santa Eulàlia, situada en la confluència dels carrers de Santa Eulàlia i d’Amadeu Torner, va lluir divendres el color verd amb motiu de la celebració del dia de Sant Patrici, festa nacional d’Irlanda.

Amb aquesta iniciativa, L’Hospitalet es va afegir a la celebració de la festa nacional més celebrada a tot el món, impulsada per l’Oficina de Turisme d’Irlanda. Entre altres edificis i monuments, divendres es van il·luminar de verd el One World Trade Center, de Nova York; l’Ajuntament de Londres; la Puerta de Alcalà, de Madrid, i la Font Màgica, de Barcelona.

La font de Santa Eulàlia és una de les dues de la ciutat amb il•luminació de colors, l’altra és la de la plaça de la Cultura, a Bellvitge. La font original va ser inaugurada l’agost de 1969. En aquella època disposava d’iluminació que permetia fer jocs amb diferents colors i formes canviants. L’any 2012 es va fer una primera rehabilitació però va ser l’any passat quan les obres de renovació de la font van incloure la recuperació de la il•luminació de colors.

Amb aquesta millora, l’Ajuntament feia un petit homenatge a l’autor de la font original que va ser Carles Buïgas i Sans, arquitecte, enginyer i luminotècnic català conegut per haver dissenyat la il•luminació del Palau Nacional de Barcelona i del recinte de l’Exposició Internacional de Barcelona de 1929, així com la Font Màgica de Montjuïc.Últimes notícies

Veure imatge de  Concentració en repulsa per la decissió de deixar en llibertat provisional a "la manada" (nova finestra)
Veure imatge de  Lliurats els premis del 14è Concurs L’H Joves Emprenedors i Emprenedores de Projectes Empresarials (nova finestra)
Veure imatge de  Tres biblioteques públiques de la ciutat milloren les seves instal·lacions   (nova finestra)
Veure imatge de  Torna l’activitat Taitxí al parc (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400