Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

09/11/2017
Esports

Uns 3.000 infants i joves participaran dissabte al 41 Cros Escolar de L’H  

Dissabte a partir de les 10 hores
Veure imatge de  Uns 3.000 infants i joves participaran dissabte al 41 Cros Escolar de L’H      (nova finestra)
La zona esportiva de la Feixa Llarga acollirà dissabte, 11 de novembre, una nova edició del Cros Escolar, la 41a, que enguany introdueix com a novetat la realització d’una prova solidària.

Per primer cop, dins els actes del Cros, es farà la Cursa solidària que, en aquesta edició, es dedicarà al programa de Creu Roja Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil, que atén més de 900 famílies de la ciutat que tenen dificultats per garantir l’alimentació adequada als seus infants. La cursa estarà oberta a totes les categories, tindrà un circuit de 1.800 metres i es farà a les 10.45 hores. El preu del dorsal per participar o del dorsal 0 per col•laborar sense córrer és de 2 euros, que es destinaran al projecte solidari. L’empresa patrocinadora del Cros aportarà 2 euros més per cada dorsal.

Els millors classificats de cada categoria participaran a la final de Catalunya de Cros Escolar que es farà d’aquí a unes setmanes. Tots els que arribin a meta rebran obsequis i també es farà un sorteig de material entre els participants. Durant tot el matí es faran activitats lúdiques i n’hi haurà, com l’any passat, un estand divulgatiu en el marc dels actes programats a la ciutat per commemorar el Dia Universal dels Drets dels Infants.

En l’organització del Cros Escolar, el Consell Esportiu de L’Hospitalet compta amb el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet, la UD Unificació Bellvitge, el Club Beisbol L’Hospitalet i diversos patrocinadors.

El Cros Escolar es farà de 10 a 14 hores de dissabte a la zona esportiva de la Feixa Llarga. El tinent d’alcalde d’Esports i Joventut, Cristian Alcázar, hi assistirà a partir de les 11 hores.

Últimes notícies

Veure imatge de  Arrenca l’activitat “Dissabtes de vermut als mercats de L’Hospitalet”   (nova finestra)
Veure imatge de  Un equip de Voluntaris de Protecció Civil de L’H ha ajudat en les tasques d’emergència al sud de França (nova finestra)
Veure imatge de   La Guàrdia Urbana tanca un bar per greus deficiències sanitàries   (nova finestra)
Veure imatge de  Èxit de 3r  Congrés de Serveis Socials Bàsics celebrat a La Farga (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400